آش برنج و گشنیز
مواد لازم
برنج 1 پیمانه
گشنیز خرد شده 150 گرم
عدس یک چهارم پیمانه
قلم 2 عدد
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه ؛
• ابتدا برنج را حدود یک تا دو ساعت خیس کنید . ( بدون نمک )
• قلم را هم با کمی نمک جداگانه بپزید .
• بعد از این که قلم خوب پخته شد ، آب آن را روی برنج ریخته و بگذارید چند جوش بزند .
• پس از آن عدس ، گشنیز خرد شده و مقداری نمک اضافه کنید ، وقتی خوب لعاب دار شد ، برای سرو آماده است .
• سپس آن را در ظرف کشیده و بسته به ذائقه ی خود می توانید به آن ماست یا آبغوره اضافه کنید .