کدو بره ( غذای محلی ایرانی – مازندران )
مواد لازم ؛
سیب زمینی 2 عدد
کدوی سبز 5 عدد
گوجه فرنگی 5 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه ؛
• ابتدا پیاز را خرد کرده و به مدت دو دقیقه تفت دهید .
• نمک و زردچوبه را اضافه کنید و سیب زمینی را که نگینی خرد کرده اید داخل آن بریزید و بگذارید مواد کمی تفت بخورد .
• شعله را که تا این لحظه نسبتا زیاد بوده است ، تا حد متوسط پایین بکشید و در ماهیتابه را ببندید و بگذارید مواد 5 تا 7 دقیقه روی حرارت پخته شوند .
• کدوی حلقه حلقه شده را به مواد اضافه کنید و آن را نیز تا چند دقیقه سرخ کنید .
• وقتی رنگ کدو کمی برگشت و سرخ شد ، گوجه فرنگی های خرد شده و تخم مرغ ها را روی آن بریزید و باز هم شعله را کمتر کنید تا مواد با در بسته 10 دقیقه بپزند .
• در مرحله آخر فلفل سیاه روی آن بپاشید .
• با ماست خامه ای هم می توانید روی آن را تزیین کنید .