انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع غذا های محلی => نويسنده: maxim354 در بعد از ظهر 23:49:37 - 08/30/11

عنوان: ترشه تره ( غذای محلی ایرانی – گیلان )
رسال شده توسط: maxim354 در بعد از ظهر 23:49:37 - 08/30/11
ترشه تره ( غذای محلی ایرانی – گیلان )

مواد لازم ؛
جعفری ، تره ، گشنیز ، نعناع و اسفناج            400     گرم
سیر                                                                 5/1     بته
برنج                                                                 1        قاشق غذا خوری
تخم مرغ                                                         4         عدد
آب نارنج یا آبغوره                                            1        فنجان
روغن یا کره                                                   250     گرم
زردچوبه ، فلفل و نمک                                   به مقدار لازم

طرز تهیه ؛
•   سبزی ها را تمیز کرده و شسته ، ریز خرد کنید و با برنج شسته شده و با دو سه لیوان آب بپزید .
•   سیر را پوست کنده و با کمی نمک با گوشت کوب له کنید و با روغن یا کره و کمی زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود .
•   وقتی که سبزی پخته نصف سیر سرخ شده را به آن اضافه کرده و در بقیه سیر کمی دیگر روغن ریخته ، تخم مرغها را در آن شکسته و سرخ کنید .
•   تخم مرغهای سرخ شده را همرا با نمک ، فلفل و آب نارنج یا آبغوره به سبزی اضافه کرده یکی دو جوش که زد و خورشت جا افتاد بردارید .
نکته ؛
آب این خورشت نباید زیاد باشد .