ترشه تره ( غذای محلی ایرانی – گیلان )
مواد لازم ؛
جعفری ، تره ، گشنیز ، نعناع و اسفناج 400 گرم
سیر 5/1 بته
برنج 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 4 عدد
آب نارنج یا آبغوره 1 فنجان
روغن یا کره 250 گرم
زردچوبه ، فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه ؛
• سبزی ها را تمیز کرده و شسته ، ریز خرد کنید و با برنج شسته شده و با دو سه لیوان آب بپزید .
• سیر را پوست کنده و با کمی نمک با گوشت کوب له کنید و با روغن یا کره و کمی زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود .
• وقتی که سبزی پخته نصف سیر سرخ شده را به آن اضافه کرده و در بقیه سیر کمی دیگر روغن ریخته ، تخم مرغها را در آن شکسته و سرخ کنید .
• تخم مرغهای سرخ شده را همرا با نمک ، فلفل و آب نارنج یا آبغوره به سبزی اضافه کرده یکی دو جوش که زد و خورشت جا افتاد بردارید .
نکته ؛
آب این خورشت نباید زیاد باشد .