خورشت خلال بادام ( غذای محلی ایرانی – کرمانشاه )
موادلازم ؛
خلال بادام سفید 250 گرم
گوشت ریز شده 250 گرم
زرشک سیاه یا قرمز به میزان دلخواه
زعفران آبگرفته 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد
لیمو عمانی 3 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
ادویه 1 قاشق غذا خوری
دارچین 1 قاشق غذا خوری
آب 3 لیوان
نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه ؛
• گوشت را با پیاز خرد شده ، زعفران آبگرفته ، نمک ، فلفل ، ادویه و زردچوبه سرخ کنید .
• رب را اضافه کرده و سپس آب را روی آن ریخته و بگذارید تا جا بیفتد .
• در 20 دقیقه آخر خلال بادام ، زرشک و لیمو عمانی سوراخ شده را اضافه کرده و بگذارید تا کاملا پخته شود .
• اکنون آب آن را اندازه کرده و صبر کنید تا خورشت کاملا جا بیفتد .
• شعله را خاموش کرده و دارچین را اضافه کنید .
نکته ؛
دقت کنید که کنید که آب خورشت کم باشد و به روغن هم نشسته باشد .