انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع غذا های محلی => نويسنده: maxim354 در بعد از ظهر 23:46:11 - 08/30/11

عنوان: خورشت خلال بادام ( غذای محلی ایرانی – کرمانشاه )
رسال شده توسط: maxim354 در بعد از ظهر 23:46:11 - 08/30/11
خورشت خلال بادام ( غذای محلی ایرانی – کرمانشاه )

موادلازم ؛
خلال بادام سفید               250    گرم
گوشت ریز شده                 250   گرم
زرشک سیاه یا قرمز            به میزان دلخواه
زعفران آبگرفته                  2      قاشق غذاخوری
پیاز متوسط                        1       عدد
لیمو عمانی                        3       عدد
رب گوجه فرنگی               2       قاشق غذا خوری
ادویه                                 1       قاشق غذا خوری
دارچین                             1       قاشق غذا خوری
آب                                   3       لیوان
نمک ، فلفل و زردچوبه      به مقدار لازم

طرز تهیه ؛
•   گوشت را با پیاز خرد شده ، زعفران آبگرفته ، نمک ، فلفل ، ادویه و زردچوبه سرخ کنید .
•   رب را اضافه کرده و سپس آب را روی آن ریخته و بگذارید تا جا بیفتد .
•   در 20 دقیقه آخر خلال بادام ، زرشک و لیمو عمانی سوراخ شده را اضافه کرده و بگذارید تا کاملا پخته شود .
•   اکنون آب آن را اندازه کرده و صبر کنید تا خورشت کاملا جا بیفتد .
•   شعله را خاموش کرده و دارچین را اضافه کنید .
نکته ؛
دقت کنید که کنید که آب خورشت کم باشد و به روغن هم نشسته باشد .