زیره پلو ( غذای محلی ایرانی – کرمان )
مواد لازم ؛
گوشت چرخ کرده 250 گرم
برنج 3 پیمانه
زیره سیاه 50 گرم
کشمش پلویی 1 پیمانه
زرشک نصف پیمانه
زعفران آب کرده نصف پیمانه
پیاز 3 عدد
آرد 1 قاشق غذا خوری
ادویه ، نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه ؛
• دو عدد پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید .
• برنج را آبکش و لا به لای آن زیره پاشیده و دم کنید .
• ابتدا گوشت چرخ کرده را با 1 عدد پیـاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، ادویه و کمی آرد ورز دهید و به صورت کوفته ریزه (گوشتهای قلقلی) در آورید و کنار بگذارید .
• گوشت های قلقلی را تفت داده و با کشمش ، پیاز داغ و زرشک آماده گذاشته و بعد از دم کشیدن برنج در ظرف مورد نظر کشیده و رویش را با این مواد تریین کنید .
• در آخر ، زعفران را اضافه کنید .