انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع غذا های محلی => نويسنده: maxim354 در بعد از ظهر 23:45:35 - 08/30/11

عنوان: زیره پلو ( غذای محلی ایرانی – کرمان )
رسال شده توسط: maxim354 در بعد از ظهر 23:45:35 - 08/30/11
زیره پلو ( غذای محلی ایرانی – کرمان )

مواد لازم ؛
گوشت چرخ کرده           250     گرم
برنج                               3         پیمانه
زیره سیاه                      50        گرم
کشمش پلویی                1          پیمانه
زرشک                           نصف    پیمانه
زعفران آب کرده            نصف    پیمانه
پیاز                               3          عدد
آرد                                1           قاشق غذا خوری
ادویه ، نمک و فلفل       به مقدار لازم
روغن                            به مقدار لازم

طرز تهیه ؛
•   دو عدد پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید .
•   برنج را آبکش و لا به لای آن زیره پاشیده و دم کنید .
•   ابتدا گوشت چرخ کرده را با 1 عدد پیـاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، ادویه و کمی آرد ورز دهید و به صورت کوفته ریزه (گوشتهای قلقلی) در آورید و کنار بگذارید .
•   گوشت های قلقلی را تفت داده و با کشمش ، پیاز داغ و زرشک آماده گذاشته و بعد از دم کشیدن برنج در ظرف مورد نظر کشیده و رویش را با این مواد تریین کنید .
•   در آخر ، زعفران را اضافه کنید .