خورشت ریواس ( غذای محلی ایرانی – کردستان )
مواد لازم ؛
ریواس 250 گرم
گوشت 200 گرم
روغن 5/1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
سبزی نعناع و جعفری مقداری
فلفل ، نمک و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه ؛
• گوشت را تمیز کرده ، شسته و قطعه قطعه کنید و در کمی روغن سرخ نمایید و به مدت یک ساعت با مقداری آب بپزید .
• سبزی ها را پاک کرده ، شسته و ساطوری کنید .
• برگ و پوست ریواس را گرفته و مغز آن را به تکه های کوچک خرد کنید .
• پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید .
• سپس سبزی ها را داخل پیاز سرخ کرده و ریواس را به آن افزوده ، قدری تفت دهید .
• نمک ، فلفل و ادویه را به خورشت افزوده و مواد تفت داده شده را به گوشت اضافه کرده ، هم بزنید .
• با حرارت ملایم بجوشانید تا جا بیفتد و روغن بیندازد .