آب گوشت قنبید ( غذای محلی ایرانی – قم )
مواد لازم ؛
گوشت آبگوشتی 300 گرم
کلم قمری ( قنبید ) 1 عدد
نخود و لوبیا 1 پیمانه
گوجه فرنگی 2 عدد
زیره و زردچوبه به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه ؛
• ابتدا گوشت و کلم قمری خرد شده ، نخود ، لوبیا ، نمک ، فلفل و زردچوبه را در ظرفی ریخته آب به آن اضافه کنید و در حرارت ملایم بپزید .
• هنگامی که گوشت و کلم پخته شدند گوجه فرنگی و زیره را به آن اضافه کنید و 20 دقیقه بگذارید بماند .