انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع غذا های محلی => نويسنده: maxim354 در بعد از ظهر 23:43:24 - 08/30/11

عنوان: قیمه نثار ( غذای محلی ایرانی – قزوین )
رسال شده توسط: maxim354 در بعد از ظهر 23:43:24 - 08/30/11
قیمه نثار ( غذای محلی ایرانی – قزوین )

مواد لازم ؛
گوشت خرد شده               250     گرم
رب گوجه فرنگی                 یک    قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده                  یک   قاشق سوپخوری
پیاز                                    یک    عدد
خلال بادام                         یک    پیمانه
برنج                                   350   گرم
زرشک سیاه                       نصف  پیمانه
آب                                     یک پیمانه
خلال پسته                         مقداری برای تزیین
لیمو عمانی                         به مقدار لازم
روغن مایع                         به مقدار لازم
نمک و فلفل                       به مقدار لازم

طرز تهیه ؛
•   ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ کنید و سپس گوشت را داخل پیاز داغ بریزید و تفت بدهید تا کمی سرخ شود .
•   سپس آب را اضافه کرده و بگذارید گوشت بپزد .
•   پس از پخت گوشت ، نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و زعفران دم کرده را بیفزایید و لیمو عمانی هایی را که با چنگال سوراخ کرده اید ، به آن اضافه کنید .
•   اجازه دهید پخته و لعابدار شود و به روغن بیفتد . این مایه خورشتی باید به صورت سس غلیظ در آید .
•   در انتهای پخت ، خلال بادامی را که قبلا خیس کرده اید به قیمه اضافه کنید و بگذارید حدود یک تا دو دقیقه بجوشد تا حاضر شود .
•   برنجی را که قبلا خیس کرده اید ، آبکش و دم کنید .
•   بعد از این که پلو دم کشید ، آن را داخل ظرف بکشید و از مایه قیمه ، لا به لای پلو بدهید .
•   روی پلو را با خلال  پسته و زرشک تزیین کنید .
•   همچنین می توان خورشت را در ظرف جداگانه ای نیز سرو کرد در این صورت کمی زرشک روی ظرف قیمه بریزید .
نکته ؛
بهتر است در این غذا از زرشک سیاه استفاده گردد .