کلم پلو ( غذای محلی ایرانی – فارس )
مواد لازم ؛
گشنیز ، جعفری ، ترخون ، ریحان 200 گرم
کلم قمری 100 گرم
گوشت چرخ کرده 100 گرم
پیاز رنده شده یک عدد
آبلیمو یک قاشق سوپخوری
پودر لیمو عمانی نصف قاشق سوپخوری
برنج 100 گرم
ادویه ، نمک ، فلفل به مقدار لازم
روغن و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه ؛
• ابتدا روغن و کمی زردچوبه را داغ کرده و کلم خرد شده را در آن تفت دهید .
• ادویه ، پودر لیمو عمانی ، آبلیمو ، نمک و فلفل را به آن اضافه نموده و بعد بین برنج آبکش شده از سبزیجات خرد شده و سرخ شده و مخلوطی که درست کرده اید پر کنید .
• گوشت وپیاز رنده شده را به صورت کوفته های ریز در آورده و سرخ کنید و بعد از این که پلو دم کشید ، رو و اطراف آن را از این کوفته ها بریزید .