سبزی پلو ( غذای محلی ایرانی – سمنان )
مواد لازم ؛
برنج 3 پیمانه
سبزی پلویی 200 گرم
گوشت 200 گرم
عدس پخته نصف پیمانه
لوبیا چشم بلبلی پخته نصف پیمانه
زعفران آبگرفته به مقدار لازم
نمک و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه ؛
• در این غذا میتوان از گوشت ماهیچه گوسفندی و یا ماهی سرخ شده استفاده کرد .
• سبزی پلویی ( تره ، گشنیز ، شوید ، جعفری ، سیر تازه با ساقه ) را پاک کرده و خرد کنید .
• برنج آبکش شده را صاف کرده در قابلمه ریخته و لا به لای آن سبزیجات خرد شده ، عدس و لوبیا چشم بلبلی بریزید و نمک بزنید .
• کمی که دم گرفت آب ، روغن و زعفران روی آن بدهید تا کاملا دم بکشد .
• سبزی پلو را با ماهیچه آب دار یا ماهی سرخ شده مصرف کنید .
نکته ؛
چون سبزیجات کمی آب دار هستند برنج را باید زنده تر بر دارید تا خمیر نشود .