انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع غذا های محلی => نويسنده: maxim354 در بعد از ظهر 23:39:40 - 08/30/11

عنوان: قلیه ماهی ( غذای محلی ایرانی – خوزستان )
رسال شده توسط: maxim354 در بعد از ظهر 23:39:40 - 08/30/11
قلیه ماهی ( غذای محلی ایرانی – خوزستان )

مواد لازم :
ماهی       400 گرم
پیاز           2   عدد
گشنیز   250  گرم
شنبلیله    50 گرم
تمر هندی  50 گرم
زردچوبه     1 قاشق مربا خوری
سیر            یک پر
فلفل قرمز کوبیده شده     به نسبتی که میل دارید غذا تند شود
روغن            100 گرم
نمک            به مقدار لازم

طرز تهیه ؛
•   سبزیها را تمیز کرده و شسته در آبکش بریزید تا آبشان برود و سپس آن ها را ریز خرد کنید .
•   پیاز را خرد کرده با روغن سرخ کنید تا طلایی شود .
•   سیر را کوبیده و در پیاز بریزید .
•   سبزی را نیز به آن اضافه کرده ، بگذارید آب آن تبخیر و کمی سرخ شود .
•   پوست ماهی را کنده و به اندازه ی تکه های 4 × 4 سانتیمتر خرد کرده و بشویید .
•   ماهی را با 1 استکان آب و کمی نمک بگذارید در حرارت ملایم بپزید .
•   ماهی ها را در سبزی بریزید .
•   تمر هندی را در 5/1 لیوان آب جوش خیس کنید و در پارچه نازکی ریخته ، شیره آن را بگیرید و آن را به سبزی و ماهی اضافه کنید .
•   زردچوبه و کمی نمک و فلفل قرمز به آن زده مخلوط کنید .
•   تمام مواد را همراه با یکدیگر ، کمی سرخ کنید .
•   دو تا سه لیوان آب در آن بریزید و در حرارت ملایم قرار دهید تا خورشت آهسته بجوشد و جا بیفتد .
•   در اواخر پختن ، نمک آن را اندازه کنید .