انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع غذا های محلی => نويسنده: maxim354 در بعد از ظهر 23:38:58 - 08/30/11

عنوان: قروتو ( غذای محلی ایرانی – خراسان شمالی )
رسال شده توسط: maxim354 در بعد از ظهر 23:38:58 - 08/30/11
قروتو ( غذای محلی ایرانی – خراسان شمالی )

مواد لازم؛
پیاز یک عدد
کشک  100 گرم
ماست   100 گرم
مغز گردوی خرد شده   50 گرم
سبزی خرد شده تره ، جعفری و ترخون  100 گرم
روغن حیوانی یا کره                                50 گرم
نعنا خشک                                                 1 قاشق غذا خوری
شیرین بیان                                               1 قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه                                         به مقدار لازم

طرز تهیه؛
•   ماست را خوب هم بزنید تا کمی شل شود . ( اگر ماست ترش باشد ، بهتر است . )
•   کشک را به ماست اضافه کرده و هم بزنید تا یک دست شود .
•   سپس دو و نیم لیوان آب به آن اضافه کنیدتا ماست و کشک به صورت مایع غلیظی در آید .
•   روغن یا کره را در قابلمه ای بریزید و پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم .
•   وقتی پیاز را طلایی شد ، نعنا خشک و زردچوبه را با آن اضافه کنید و هم بزنید .
•   سپس سبزی خرد شده را به آن اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید .
•   مغز گردو ، شیرین بیان و نمک را بریزید .
•   در انتها مخلوط ماست و کشک را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید . ( چون این غذا ماست دارد باید دائما هم بزنید تا به جوش آید و اگر هم نزنید ماست اصطلاحا می برد . )
•   به خاطر کشک بعد از اولین جوش ، بگذارید مدت 10 دقیقه بجوشد .