شیر برنج ( غذای محلی ایرانی – خراسان جنوبی )
مواد لازم ؛
برنج یک فنجان
شیر 500 گرم
گلاب نصف فنجان
خامه 50 گرم
پودر پسته یک قاشق سوپ خوری
نمک و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه؛
• برنج را خوب شسته و بگذارید 2 ساعت خیس بخورد تا خوب پخته و لعاب بهتری بدهد .
• برنج را آبکش کرده و با 2 لیوان آب و نمک روی شعله ملایم کمی بپزد .
• شیر را اضافه کرده و بعد گلاب را بریزید تا شیر برنج پخته و کاملا لعابدار شود .
• خامه را به شیر برنج اضافه کنید و آن را در ظرف بکشید و بعد از 3 دقیقه روی آن را با پودر پسته تزیین کنید .
• برای سرو آن می توانید از عسل ، مربا یا شیره انگور هم استفاده کنید .