انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع غذا های محلی => نويسنده: maxim354 در بعد از ظهر 23:38:13 - 08/30/11

عنوان: شیر برنج ( غذای محلی ایرانی – خراسان جنوبی )
رسال شده توسط: maxim354 در بعد از ظهر 23:38:13 - 08/30/11
شیر برنج ( غذای محلی ایرانی – خراسان جنوبی )

مواد لازم ؛
برنج یک فنجان
شیر   500 گرم
گلاب   نصف فنجان
خامه      50 گرم
پودر پسته   یک قاشق سوپ خوری
نمک و روغن  به مقدار لازم

طرز تهیه؛
•   برنج را خوب شسته و بگذارید 2 ساعت خیس بخورد تا خوب پخته و لعاب بهتری بدهد .
•   برنج را آبکش کرده و با 2 لیوان آب و نمک روی شعله ملایم کمی بپزد .
•   شیر را اضافه کرده و بعد گلاب را بریزید تا شیر برنج پخته و کاملا لعابدار شود .
•   خامه را به شیر برنج اضافه کنید و آن را در ظرف بکشید و بعد از 3 دقیقه روی آن را با پودر پسته تزیین کنید .
•   برای سرو آن می توانید از عسل ، مربا یا شیره انگور هم استفاده کنید .