اشکنه عدس ( غذای محلی ایرانی – خراسان جنوبی )
مواد لازم ؛
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
عدس 100 گرم
نمک و ادویه به مقدار لازم
زرشک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه؛
• پیاز را خرد کرده و تفت داده تا طلایی شود .
• عدس را بپزد .
• سیب زمینی ، گوجه فرنگی و کمی زرشک را آب پز نموده و عدس را به آن اضافه نمایید .
• به تعداد هر نفر یک عدد تخم مرغ به آن اضافه نموده و ادویه به آن اضافه نمایید .
• سپس پیاز را به آن افزوده و با حرارت ملایم بپزید تا اشکنه جا بیفتد .