اشکنه ( غذای محلی ایرانی – تهران )
مواد لازم؛
پیاز 3 عدد
روغن 100 گرم
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2 قاشق سو پخوری
شنبلیله خشک و نرم یک قاشق سوپخوری
زردچوبه یک قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه؛
• پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ کنید تا کمی طلایی شود .
• آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کنید .
• زردجوبه را اضافه کنید و بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن بریزید و بگذارید چند جوش بزند .
• به اندازه کافی به آن نمک و فلفل بزنید .
• تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و با کمی نمک مخلوط کنید و کم کم در مایه اشکنه بریزید ، مرتب هم بزنید تا تخم مرغها یکجا بسته نشود .
• بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف بشکنید .