انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع غذا های محلی => نويسنده: maxim354 در بعد از ظهر 23:36:07 - 08/30/11

عنوان: اشکنه ( غذای محلی ایرانی – تهران )
رسال شده توسط: maxim354 در بعد از ظهر 23:36:07 - 08/30/11
اشکنه ( غذای محلی ایرانی – تهران )

مواد لازم؛
پیاز   3 عدد
روغن 100 گرم
تخم مرغ  3 عدد
آرد   2 قاشق سو پخوری
شنبلیله خشک و نرم  یک قاشق سوپخوری
زردچوبه یک قاشق مربا خوری
نمک و فلفل           به مقدار لازم

طرز تهیه؛
•   پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ کنید تا کمی طلایی شود .
•   آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کنید .
•   زردجوبه را اضافه کنید و بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن بریزید و بگذارید چند جوش بزند .
•   به اندازه کافی به آن نمک و فلفل بزنید .
•   تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و با کمی نمک مخلوط کنید و کم کم در مایه اشکنه بریزید ، مرتب هم بزنید تا تخم مرغها یکجا بسته نشود .
•   بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف بشکنید .