میگو پلو ( غذای ایرانی – بوشهر ).
مواد لازم ؛
برنج 350 گرم
میگو تازه 250 گرم
گشنیز 20 گرم
شنبلیله 15 گرم
جعفری ساطوری شده 30 گرم
پیاز داغ عسلی 2 قاشق سوپ خوری
روغن به مقدار لازم
فلفل سیاه یا قرمز به مقدار لازم
زرد چوبه به مقدار لازم
فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه؛
• میگو را پاک کنید و در مقداری نمک ، زردچوبه و فلفل کمی سرخ کرده و کنار بگذارید .
• برنج را پخته و صاف کنید و کنار بگذارید .
• پیاز را در روغن سرخ کنید و زردچوبه را داخل پیاز سرخ شده بریزید .
• سبزیجات را شسته و خرد کنید و در روغن مقداری سرخ کنید .
• تمام مواد را مخلوط کرده و با فلفل سیاه یا قرمز خوب هم بزنید .
• برنج را در قابلمه ریخته و لا به لای آن از مواد سرخ و مخلوط شده بریزید و مقداری و مقداری آب و روغن روی آن داده و دم بگذارید .