بریانی ( غذای محلی ایرانی – اصفهان )
مواد لازم ؛
گوشت بدون استخوان 200 گرم
دنبه 50 گرم
نعنا تازه به مقدار لازم
پیاز خرد شده 1 عدد
زرد چوبه نصف قاشق چای خوری
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوری
خلال پسته مقداری
خلال بادام مقداری
نمک و فلفل به مقدار لازم
نان سنگک به مقدار لازم
طرز تهیه ؛
• گوشت و دنبه را با 1 لیتر آب و پیاز خرد شده و زرد چوبه بپزد .
• پس از نرم شدن گوشت به آن نمک اضافه کنید .
• گوشت و دنبه را با هم چرخ کنید و آب گوشت باقیمانده را کنار بگذارید .
• به گوشت چرخ کرده ، فلفل ، زعفران و نعنای تازه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و دوباره چرخ کنید .
• کفگیر مخصوص بریانی را روی شعله گاز داغ کنید .
• کمی از چربی آب گوشت را کف کفگیر بریزید سپس کف آن را پودر دارچین ، خلال بادام و خلال پسته بپاشید و گوشت چرخ شده را روی کفگیر پهن کنید .
• کفگیر را روی حرارت بگیرید تا کف بریانی طلایی شود .
• نان سنگک را کف سینی پهن کنید و آب گوشت را روی نان سنکگ بریزید و بریانی را روی آن برگردانید .
نکته :
می توانید اطراف بریانی را ریحان ، جعفری و پیاز تزئین کنید .