انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع غذا های محلی => نويسنده: maxim354 در بعد از ظهر 23:33:15 - 08/30/11

عنوان: بریانی ( غذای محلی ایرانی – اصفهان )
رسال شده توسط: maxim354 در بعد از ظهر 23:33:15 - 08/30/11
بریانی ( غذای محلی ایرانی – اصفهان )

مواد لازم ؛
گوشت بدون استخوان         200     گرم
دنبه                                     50      گرم
نعنا تازه                                به مقدار لازم
پیاز خرد شده                      1         عدد
زرد چوبه                              نصف  قاشق چای خوری
پودر دارچین                        1        قاشق غذاخوری
زعفران حل شده                  1        قاشق غذاخوری
خلال پسته                           مقداری
خلال بادام                            مقداری
نمک و فلفل                         به مقدار لازم
نان سنگک                          به مقدار لازم

طرز تهیه ؛
•   گوشت و دنبه را با 1 لیتر آب و پیاز خرد شده و زرد چوبه بپزد .
•   پس از نرم شدن گوشت به آن نمک اضافه کنید .
•   گوشت و دنبه را با هم چرخ کنید و آب گوشت باقیمانده را کنار بگذارید .
•   به گوشت چرخ کرده ، فلفل ، زعفران و نعنای تازه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و دوباره چرخ کنید .
•   کفگیر مخصوص بریانی را روی شعله گاز داغ کنید .
•   کمی از چربی آب گوشت را کف کفگیر بریزید سپس کف آن را پودر دارچین ، خلال بادام و خلال پسته بپاشید و گوشت چرخ شده را روی کفگیر پهن کنید .
•   کفگیر را روی حرارت بگیرید تا کف بریانی طلایی شود .
•   نان سنگک را کف سینی پهن کنید و آب گوشت را روی نان سنکگ بریزید و بریانی را روی آن برگردانید .
نکته :
می توانید اطراف بریانی را ریحان ، جعفری و پیاز تزئین کنید .