انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع غذا های محلی => نويسنده: maxim354 در بعد از ظهر 23:31:30 - 08/30/11

عنوان: قیمه کاردی ( غذای محلی ایرانی – آذربایجان شرقی )
رسال شده توسط: maxim354 در بعد از ظهر 23:31:30 - 08/30/11
قیمه کاردی ( غذای محلی ایرانی – آذربایجان شرقی )

مواد لازم ؛
گوشت گوسفندی     300 گرم
پیاز                           2    عدد
تخم مرغ                   4   عدد
خلال بادام                 نصف استکان
ادویه خورشتی          مقداری
کره                           25   گرم
روغن                        به مقدار لازم
زعفران                     به مقدار لازم
آب                           به مقدار لازم
آبغوره                      به مقدار لازم
نمک و فلفل             به مقدار لازم

طرز تهیه ؛
•   پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید .
•   وقتی پیازها طلایی شد گوشت خرد شده را به آن اضافه کنید . ( کمی حرارت را بالا ببرید تا گوشت به آب نیفتد .)
•   بعد از این که گوشت ها مقداری سرخ شدند کمی ادویه اضافه کنید و تفت دهید .
•   حدود 2 تا 3 لیوان آب به آن اضافه کنید و در زودپز بپزید .
•   خلال بادام ها را با 1 استکان آب در یک قابلمه کوچک روی حرارت بگذارید تا کمی نرم شوند .
•   در انتهای پخت ، کره و کمی زعفران آب شده به خلال بادام اضافه کنید تا رنگ بگیرد .
•   گوشت پخته شده را همراه با خلال بادام ها در یک ماهی تابه کمی با هم بجوشانید تا آب اضافه آن ها تبخیر شود .
•   نمک ، فلفل ، ادویه و کمی آبغوره اضافه کنید .
•   وقتی آب خورشت به میزان دلخواه رسید تخم مرغ ها را دانه دانه روی خورشت بشکنید .
•   تخم مرغ ها که سفت شدند ، خورشت آماده است .