قیمه کاردی ( غذای محلی ایرانی – آذربایجان شرقی )
مواد لازم ؛
گوشت گوسفندی 300 گرم
پیاز 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
خلال بادام نصف استکان
ادویه خورشتی مقداری
کره 25 گرم
روغن به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
آبغوره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه ؛
• پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید .
• وقتی پیازها طلایی شد گوشت خرد شده را به آن اضافه کنید . ( کمی حرارت را بالا ببرید تا گوشت به آب نیفتد .)
• بعد از این که گوشت ها مقداری سرخ شدند کمی ادویه اضافه کنید و تفت دهید .
• حدود 2 تا 3 لیوان آب به آن اضافه کنید و در زودپز بپزید .
• خلال بادام ها را با 1 استکان آب در یک قابلمه کوچک روی حرارت بگذارید تا کمی نرم شوند .
• در انتهای پخت ، کره و کمی زعفران آب شده به خلال بادام اضافه کنید تا رنگ بگیرد .
• گوشت پخته شده را همراه با خلال بادام ها در یک ماهی تابه کمی با هم بجوشانید تا آب اضافه آن ها تبخیر شود .
• نمک ، فلفل ، ادویه و کمی آبغوره اضافه کنید .
• وقتی آب خورشت به میزان دلخواه رسید تخم مرغ ها را دانه دانه روی خورشت بشکنید .
• تخم مرغ ها که سفت شدند ، خورشت آماده است .