انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو
پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => تغذیه و سلامت => پزشکی، بهداشت، درمان => اخبار تغذیه => نويسنده: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 16:27:39 - 07/30/11
کاهش فشارخون با مصرف سویا و لبنیات كم چرب
11.jpg
متخصصان تغذیه و بهداشت عمومی توصیه می كنند كه اگر می خواهید فشار خونتان را پایین بیاورید سویا و لبنیات كم چرب را به رژیم غذایی خود اضافه كنید.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این متخصصان در یك مطالعه جدید دریافته اند كه اگر در بخشی از رژیم غذایی خود غذاها و نوشیدنی های حاوی سویا یا لبنیات كم چرب را جایگزین كربوهیدرات ها و نشاسته های تصفیه شده كنید این تغییر در پیشگیری و درمان فشارخون بالا بسیار موثر خواهد بود.
در این مطالعه مشخص شد زمانی كه شركت كنندگان از یك مكمل حاوی پروتئین شیر مصرف كردند فشارخون سیستولیك آنها در مقایسه با زمانی كه یك مكمل كربوهیدرات تصفیه شده استفاده كرده بودند، ۲.۳ (mmHg) كاهش پیدا كرد.
به گزارش سایت اینترنتی هلت دی نیوز، همچنین با مصرف پروتئین سویا به جای كربوهیدرات تصفیه شده میزان فشارخون سیستولیك شركت كنندگان mmHg۲ كمتر شد.
در این مطالعه ۳۵۲ فرد بالغ وجود داشتند كه در معرض خطر ابتلا به فشارخون بالا بودند و یا موارد خفیفی از این عارضه را داشتند. شرح این بررسی ها در مجله انجمن قلب آمریكا موسوم به «گردش خون» به چاپ رسیده است.
جعبه متن
منبع: ايسنا