انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع دسر سنتی و مربا => نويسنده: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 14:18:38 - 07/24/11

عنوان: مربای آلبالو
رسال شده توسط: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 14:18:38 - 07/24/11
مربای آلبالو

18.jpg


مواد لازم:

شكر                    2 كيلو
وانيل شكري          1/4 قاشق چايخوري
آلبالو نوبر                2 كيلو


طرز تهيه:
دم آلبالوها را گرفته، آن ها را مي شویيم و با ماشین مخصوص هسته هاي آن ها رابيرون آورده، اگر ماشين مخصوص در دسترس نبود، طوري هسته ها را بيرون مي آوريم كه آلبالوها له نشوند. سپس آن ها را در ظرف لعابي ريخته و شكر را لا به لاي آن مي ريزيم و به مدت هشت ساعت در يخچال قرار مي دهيم (اگر مربا زياد آب انداخت مقداري از آب آن را جدا نموده و كمي مي جوشانيم، بعد به آلبالو اضافه مي كنيم. اين عمل باعث مي شود كه آلبالوها زياد نجوشد و رنگ آن تيره نشود). ظرف آلبالوها را روي حرارت قرار داده به مدت سي الي چهل دقيقه مي گذاريم بپزد. تا قوام بيايد سپس از روي حرارت برداشته و وانيل را اضافه مي كنيم.