مربای زرد آلو درسته
17.jpg
مواد لازم:
زردآلو سفيد كمي سفت 3 كيلو
شكر 1/5 كيلو
آب 4 پيمانه
وانيل شكري 1/2 قاشق چايخوري
آب ليموي تازه 1/4 پيمانه
طرز تهيه:
ابتدا زرد آلو ها را شسته، زرد آلوها را به مدت هفت ساعت در آب آهك قرار داده سپس از آب آهك بيرون مي آوريم و چهار الي پنج بار آن ها را شسته و به مدت يك ساعت در آب سرد قرار داده و آب آن را دو بار عوض نموده سپس آن ها را پوست مي گيريم و از وسط طوري شكاف مي دهيم كه زرد آلو نصف شود. هسته آن را خارج كرده و به مدت يك ساعت ديگر در آب سرد قرار مي دهيم. در اين فاصله شكر و آب را روي حرارت ملايم قرار داده تا قوام بيايد. زرد آلوها را در شربت قرار داده تا زماني كه كاملاً شربت قوام بياد و زرد آلوها پخته شوند و در آخر وانيل و آب ليمو را اضافه مي كنيم (زماني وانيل و آب ليمو را اضافه مي كنيم كه مربا آماده باشد و بيشتر از ده دقيقه روي حرارت نماند).