انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو
پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع دسر سنتی و مربا => نويسنده: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 13:05:07 - 07/24/11
مربای قیسی
12.jpg
مواد لازم:
شكر 1 پيمانه
قيسي 250 گرم
بادكا 1/2 - 2 پيمانه
بادكا 1/4 پيمانه
هل درسته به ميزان لازم
آب ليموي تازه 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
ابتدا قيسي ها را شسته و همراه آب روي حرارت قرار مي دهيم، كمي كه نرم شد، شكر و بادكا را اضافه مي كنيم. زماني كه شربت قوام آمد، هل و آب ليمو را اضافه مي كنيم. پس از اين كه چند جوش زد، حرارت را خاموش كرده و پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر مي ريزيم.