انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع دسر سنتی و مربا => نويسنده: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 12:22:10 - 07/24/11

عنوان: مربای پوست پسته
رسال شده توسط: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 12:22:10 - 07/24/11
مربای پوست پسته

10.jpg


مواد لازم:

آب                              5 پيمانه
شكر                          1 كيلو
پوست پسته تازه            1 كيلو
آب ليموي تازه                1/4  پيمانه


طرز تهيه:
ابتدا پوست هاي پسته را به دقت جدا كرده به طوري كه پاره نشود، سپس خوب مي شوئيم و به مدت يك ساعت در آب سرد، خيس مي كنيم. پس از اين مدت در آب جوش ريخته، يك جوش كه زد، در صافي مي ريزيم. اين عمل را دو الي سه بار تكرار مي كنيم تا تلخي آن كاملاً گرفته شود. شكر و آب را مخلوط كرده، روي حرارت قرار مي دهيم. زماني كه شربت قوام آمد، پوست ها را داخل شربت مي ريزيم. چند جوش كه زد آب ليمو را اضافه نموده پس از يك الي دو جوش ديگر حرارت را خاموش كرده، سرد كه شد در ظرف مورد نظر قرار مي دهيم.