انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع دسر سنتی و مربا => نويسنده: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 11:51:03 - 07/24/11

عنوان: مربای پرتقال درسته
رسال شده توسط: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 11:51:03 - 07/24/11
مربای پرتقال درسته

9.jpg

مواد لازم:

آب                      4 الي 5 پيمانه
پرتقال درشت        6 عدد
شكر                    2 الي 2/5 كيلو
آب پرتقال              1 پيمانه


طرز تهيه:
براي تهيه مرباي پرتقال درسته از پرتقال هاي پوست كلفت و درشت بايد استفاده كرد. پوست پرتقال را با رنده كمي مي سائيم تا پوست صاف و باز شود، بعد يك دايره با قطر دو سانت از ته پرتقال عميق برش داده و در مي آوريم و با نوك كارد هسته هاي پرتقال را حتي المقدور خارج مي كنيم و پرتقال را مي شوئيم و در ظرفي مي ريزيم و مقداري آب روي آن ريخته و مي جوشانيم و بعد پرتقال را در صافي مي ريزيم. دوبار ديگر نيز پرتقال ها را به همين طريق مي جوشانيم، به طوي كه پوست پرتقال كاملاً نرم بشود، بعد در ظرف بزرگي آب مي ريزيم و پرتقال ها را در آن مي اندازيم. دو الي سه روز بايد در آب سرد بماند. در اين مدت چندين بار آب پرتقال را عوض مي كنيم هر دفعه پرتقال را در دست كمي فشار مي دهيم تا آب داخل پرتقال خارج شود. آب داخل پرتقال را مي چشيم، هر وقت تلخ نبود پرتقال براي تهيه مربا آماده است. آب و شكر را مخلوط نموده روي حرارت قرار مي دهيم تا قوام آید. شربت را از صافي رد مي كنيم بعد پرتقال ها را در شربت مي اندازيم با حرارت ملايم مي گذاريم پرتقال ها بجوشند و شربت آن كاملاً قوام بياد. بعد آب پرتقال را اضافه مي كنيم و باز هم مي گذاريم پرتقال چند جوش بزند و شربت غليظ شود. توجه داشته باشيد وقتي پرتقال ها در حال جوشيدن است گاهي با پشت قاشق پرتقال ها را كمي قشار مي دهيم تا شربت رقيق داخل آن خارج شود. شربت اين مربا معمولاً بعد از يكي دو روز رقيق مي شود، بايد بعد از دو روز پرتقال ها را از شربت بيرون آرده، شربت را دوباره چند جوش داد و بعد از غليظ شدن پرتقال ها را در شربت مي اندازيم و در شيشه دهان گشاد و در دار محفوظ نگاه مي داريم. زماني كه مربا را براي مصرف در ظرف مي گذاريم ته هاي آن را كه جدا كرده ايم روي پرتقال ها مي گذاريم.