انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو
پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع دسر سنتی و مربا => نويسنده: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 11:17:08 - 07/24/11
مربای انجیر بی دانه
5.jpg
مواد لازم:
شكر 1 كيلو
انجير بدون دانه 1 كيلو
آب 3 پيمانه
سركه 3 پيمانه
گلاب 2 قاشق سوپخوري
هل نكوبيده 1 قاشق سوپخوري
آب ليموي تازه 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
ابتدا انجيرها را شسته، در صورت دلخواه پوست آن ها را جدا مي كنيم به طوري كه دم انجيرها جدا نشود و آب آهك را مطابق صفحه 26 آماده نموده سپس انجيرها را به مدت دو ساعت در آب آهك قرار مي دهيم، پس از اين زمان انجيرها را شسته در آب ساده به مدت دو ساعت بماند. در اين فاصله آب آن را چهار بار عوض مي كنيم. شكر را به همراه آب روي حرارت ملايم تا قوام بيايد، انجيرها را در شربت قوام آمده قرار مي دهيم. پس از اين كه شربت به خورد انجير رفت گلاب، آب ليمو وهل نكوبيده را اضافه مي كنيم، بعد از چند جوش از روي حرارت بر مي داريم. انجيرها را از شربت جدا نموده، در ظرف مناسب قرار مي دهيم. شربت را پس از صاف كردن روي انجيرها مي ريزيم. بايد توجه داشته باشيم كه اگر در اين فاصله انجير كمي آب انداخته بود، شربت را مجدداً حرارت مي دهيم تا غلظت آن بيشتر شود، سپس روي انجيرها مي ريزيم.