مربای گلابی یا سیب درسته
4.jpg
مواد لازم:
شكر 800 گرم
گلابي يا سيب دماوندي 1 كيلو
آب مقداري
سركه 1/3 پيمانه
زعفران سائيده 1/2 قاشق چايخوري
گلاب 3 قاشق سوپخوري
آب ليموي تازه 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
گلابي ها يا سيب ها را پس از شستن پوست گرفته، به وسيله لوله اي كه مخصوص در آوردن دانه هاي سيب و گلابي به كار مي رود، دانه ها را بيرون آورده به طوري كه كه دم گلابي ها يا سيب ها جدا نشود، سپس در مقداري آب و سركه مي اندازيم تا گلابي ها يا سيب ها سياه نشود، بعد از مدتي آن ها را بيرون آورده و در ظرف لعابي مي ريزيم و روي آن ها آب ريخته به طوري كه سطح گلابي ها يا سيب ها را بپوشاند. ظرف را روي حرارت قرار مي دهيم تا گلابي ها يا سيب ها بپزند. (بايد توجه داشته باشيم كه گلابي ها يا سيب ها له نشود). پس از پخته شدن آن ها را در صافي ريخته، شكر و زعفران را به آب گلابي يا سيب اضافه كرده تا چند جوش بزند و شربت تقريباً قوام بيايد، بعد شربت را صاف مي كنيم، گلابي ها يا سيب ها و آب ليمو را به شربت اضافه كرده روي حرارت قرار مي دهيم. تا شربت كاملاً قوام بيايد. در آخر گلاب را اضافه كرده، چند جوش كه زد از روي حرارت بر مي داريم.