انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع دسر سنتی و مربا => نويسنده: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 10:28:21 - 07/24/11

عنوان: بستنی سنتی ایرانی
رسال شده توسط: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 10:28:21 - 07/24/11
بستنی سنتی ایرانی

1.jpg



مواد لازم:

ثعلب                                        1 قاشق سوپخوري
گلاب                                        1/4  پيمانه
شكر                                        1 پيمانه
شير                                        3 پيمانه
شكر                                        2 قاشق چايخروي
هل نرم شده                            1/4  قاشق چايخوري
خامه                                      1/2  پميانه
زعفران (حل شده در آب )            1 قاشق سوپخوري


طرز تهيه:
شير را مي جوشانيم و بعد شكر را اضافه مي كنيم و هم مي زنيم و از روي اجاق بر مي داريم و ثعلب را افزوده، مرتب هم مي زنيم تا شير و شكر سرد شود. سپس به مدت دو ساعت در فريزر قرار داده از فريزربيرون آورده با همزن برقي هم مي زنيم. مجدداً در فريزر قرار داده اين عمل را سه بار تكرار مي كنيم. خامه رابا دو قاشق سوپخوري شكر با همزن برقي بزنيد. در مرحله آخر گلاب، هل و خامه زده شده را بهمراه زعفران به مواد بستي اضافه كرده با همزن برقي مي زنيم و مجدداً در فريزر مي گذاريم بماند تا كاملاً خودش را بگيرد . در صورت تمايل مي توانيد مقداري خامه را با شكر بزنيد، در كيسه پلاستيكي صاف كنيد و در فريزر قرار دهيد. پس از سه ساعت تكه تكه نموده و در مرحله آخر به بستي اضافه نمائيد. در صورت دلخواه مي توان كمي خلال پسته هم در آخر اضافه نماييد.


طرز تهيه:
به نسبت هر كيلو ميوه يا صيفي جات مورد نظر يك كيلو آهك را در دوازده پيمانه آب سرد حل نموده و مي گذاريم آهك كاملاً ته نشين شود. سپس آب زلال آن را روي ميوه يا صيفي جات مورد نظر ريخته مطابق دستور داده شده آن را آماده مي كنيم.