شیر بادام و همین طور شیر سایر مغزها مثل فندق، گردو و آجیل برزیلی توی دنیا بسیار شناخته شده هستن. شاید فکر کنین که شیر این مغزها از ترکیب شیر لبنی و مثلا بادام ساخته می شن، اما اشتباه می کنین!
پس چطور از چیز کوچیک و خشکی مثل بادام، می شه شیر گرفت؟
جواب اینه: بادام یا هر مغز دیگه رو به مدت 8 ساعت در آب خیس می کنن و بعد به همراه 2 یا 3 لیوان آب و کمی وانیل میکس و در مرحله آخر این مخلوط را از صافی رد می کنن. بفرماید شیر بادام آماده است!
شیر بادام رو می تونید به قهوه، اوت میل، اسموتی و یا حتی غذا اضافه کنین و از فواید و طعم لذیذ آن لذت ببرین.
Almond-Milk_01.png
دوستای عزیزم از لینک زیر استفاده کنید و تصاویر و متن کامل این مطلب رو ببینید :
سایت مرجع : http://yon.ir/YVlfS