انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو
پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع پیتزا => نويسنده: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 19:13:50 - 07/13/11
پیتزا سبزیجات
4.jpg
مواد لازم:
پنیر فیلا فیلا 350 گرم
ارگانو 1 قاشق چایخوری
زیتون سیاه 4 عدد
کدو 3 عدد
روغن مایع مقداری
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
خمیر شماره 4 طبق اندازه
گوجه فرنگی 3 عدد
سس گوجه فرنگی مقداری
کرفس 2 ساقه
طرز تهيه:
خمیر شماره 4 را تهیه می کنیم. پیاز را پوست گرفته، شسته و ریز خرد می کنیم و در کمی روغن تف می دهیم به طوری که پیاز شفاف بماند. قسمت ترد و لطیف کرفس را انتخاب نموده، برگهای کرفس را جدا کرده، بند های آن را بیرون می کشیم و ریز خرد می کنیم. کدو را نیز خرد می کنیم گوجه فرنگی را شوک حرارتی داده (یک لحظه در آب جوش و بلا فاصله در آب سرد) پوست آن را می گیریم و قسمت سفت سر آن را جدا می کنیم. دانه های گوجه فرنگی را بیرون آورده و فیله گوجه فرنگی را ریز خورد می کنیم کمی نمک و فلفل می زنیم. هسته زیتون ها را بیرون آورده و بعد آن را خورد می کنیم. خمیر را در آن پهن می کنیم . سپس با چنگال سوراخ هایی درخمیر ایجاد می کنیم. مقداری سس گوجه فرنگی با قلم مو روی خمیر مالیده، پنیر فیلا فیلا را رنده کرده، نیمی از آن را روی خمیر می پاشیم. سپس سبزیجات آماده را روی خمیر قرار داده و روی آن ارگانوا می پاشیم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده، ابتدا ظرف پیتزا را 10 دقیقه کف فر قرار داده سپس به طبقه وسط فر انتقال داده تا به مدت 20 دقیقه بماند. سپس از فر بیرون آورده و مابقی پنیر رنده شده را روی آن بریزید و به مدت 5 الی 8 دقیقه دیگر آن را در فر قرار دهید.