انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => تغذیه و سلامت => پزشکی، بهداشت، درمان => اخبار تغذیه => نويسنده: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 11:15:36 - 12/24/11

عنوان: افزایش توانایی حافظه با مصرف مغزهای گیاهی
رسال شده توسط: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 11:15:36 - 12/24/11
افزایش توانایی حافظه با مصرف مغزهای گیاهی


4.bmp


چربي هاي موجود در مغزها باعث باز شدن بهتر مويرگ هاي مغز و تقويب حافظه و بهبودي در يادگيري مي شود.

ميرزاعلي قول دردي کارشناس تغذيه ضمن بيان اين مطلب افزود: استفاده از کربوهيدارت، چربي يا پروتئين  در وعده صبحانه باعث سرحالي و تقويت روحيه مي شود و زمينه يادگيري سريع تر را فراهم مي کند.

وي تصريح کرد : مصرف مغزهايي نظير فندق، پسته، بادام، گردو در هر روز باعث تقويب مغز و حافظه و بهبود گردش خون در مغز مي شود.
اين کارشناي تغذيه مصرف کنجد را در تقويت حافظه و يادگيري سريع موثر دانست و اعلام کرد: مصرف کنجد خام موثرتر از کنجد حرارت ديده است زيرا حرارت دادن كنجد، چربي غير اشباع موجود در آن به اشباع تبديل مي شود که براي بدن مضر است.