افزایش توانایی حافظه با مصرف مغزهای گیاهی4.bmp
چربي هاي موجود در مغزها باعث باز شدن بهتر مويرگ هاي مغز و تقويب حافظه و بهبودي در يادگيري مي شود.
ميرزاعلي قول دردي کارشناس تغذيه ضمن بيان اين مطلب افزود: استفاده از کربوهيدارت، چربي يا پروتئين در وعده صبحانه باعث سرحالي و تقويت روحيه مي شود و زمينه يادگيري سريع تر را فراهم مي کند.
وي تصريح کرد : مصرف مغزهايي نظير فندق، پسته، بادام، گردو در هر روز باعث تقويب مغز و حافظه و بهبود گردش خون در مغز مي شود.
اين کارشناي تغذيه مصرف کنجد را در تقويت حافظه و يادگيري سريع موثر دانست و اعلام کرد: مصرف کنجد خام موثرتر از کنجد حرارت ديده است زيرا حرارت دادن كنجد، چربي غير اشباع موجود در آن به اشباع تبديل مي شود که براي بدن مضر است.