خواص پسته
2.jpg
سعید حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مغز پسته دارای مقدار زیادی پروتئین گیاهی و مواد نشاستهای است و این دانه كوچك سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، كلسیم، روی و منیزیم است كه بسیاری از نیازهای بدن را تامین میكند.
وی افزود: روی موجود در پسته، در رشد سلولها و بافتهای بدن بسیار مؤثر است و وجود كلسیم و آهن در پسته به استحكام بخشیدن به استخوان و دندانها همچنین درمان بیماریهایی مثل كمخونیهای ناشی از فقرآهن كمك میكند.
پسته سرشار از مادهای به نام فیتوسترول است كه سطح كلسترول خون را پایین میآورد.
حسینی تصریح كرد: پسته دارای مقدار زیادی پروتئین است آن قدر كه میتوان آن را در كنار گوشت و حبوبات به عنوان یكی از منابع غنی پروتئین به شمار آورد همچنین خوردن پسته برای بالا بردن حافظه و تقویت ذهن هم مفید است.
وی یادآور شد: پسته همچنین منبع غنی فیبر و ویتامین 6 B نیز هست و میزان پتاسیم موجود در هر 30 گرم پسته با پتاسیم موجود در یك عدد پرتقال برابر است.