انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => تغذیه و سلامت => پزشکی، بهداشت، درمان => اخبار تغذیه => نويسنده: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 11:58:06 - 12/20/11

عنوان: بهترین روش برای سرخ کردن سبزیجات
رسال شده توسط: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 11:58:06 - 12/20/11
بهترین روش برای سرخ کردن سبزیجات

فروزان صالحی كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: گروه سبزی‌ها در دومین ردیف هرم غذایی قرار دارند که برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت‌ها، ترمیم زخم‌ها، دید در تاریکی و سلامت پوست ضروری است.

وی با بیان این كه مصرف روزانه 3 تا 5 واحد از گروه سبزی‌ها برای افراد بزرگسال ضروری است،‌ تصریح كرد:‌ افراد باید سبزی‌های خام را در برنامه‌ غذایی روزانه خود قرار دهند و در هر وعده غذایی حتما در کنار غذا از سبزی‌ها استفاده كنند.

صالحی با تأكید بر این كه افراد باید قبل از مصرف سبزی‌ها به صورت خام، آن‌ها را به دقت شسته و ضد عفونی کنند،‌ ابراز داشت: به هنگام خرید، آماده كردن و ذخیره كردن سبزی‌ها آن‌ها را از گوشت، مرغ و ماهی خام جدا نگه داشته و سعی کنند سبزی‌ها را به صورت خام مصرف کنند، زیرا ویتامین‌های آن بیشتر حفظ می‌شود.

به گفته این كارشناس تغذیه، برای پختن سبزی‌ها بهتر است از آب کم استفاده کرده و آب حاصل از پختن سبزی‌ها را در غذا استفاده كرد.

صالحی خاطرنشان كرد: لازم است ابتدا آب را جوش‌ آورده سپس انواع سبزی‌ها را در آب در حال جوش بریزند، زیرا با این روش آنزیم‌های موجود در سبزی حفظ می‌شوند و ویتامین‌ها هم در اثر حرارت کمتر آسیب‌ می‌بینند.

گفتنی است هر واحد از این گروه معادل یک لیوان سبزی برگی مثل کاهو و سبزی خوردن، نصف لیوان سبزی پخته یا سبزی خام خرد شده، یک عدد سیب زمینی متوسط، نصف لیوان نخود سبز، كلم بروكلی، لوبیا سبز، هویج خردشده، جوانه گندم، قارچ پخته و یک عدد گوجه فرنگی متوسط است.