کاهش خطر ابتلا به دیابت با مصرف روزانه ماهی
كارشناسان تغذيه در اسپانيا با مطالعه روي عادات تغذيهاي مردم اين كشور دريافتند كه مصرف ماهي روشي مناسب و مؤثر براي در امان ماندن از بيماري ديابت است. دكتر مرسدس سوتوس پريتو از دانشگاه والنسيا كه اين مطالعه را روي 945 زن و مرد 55 تا 80 ساله انجام داده متوجه شده است كه مصرف ماهي خطر ابتلا به ديابت را به ميزان قابل توجهي كاهش ميدهد. به گفته دكتر پريتو، اين شركت كنندگان در معرض خطر مشكلات قلبي و عروقي بودند. مصرف ماهي بهعنوان جزء اصلي در رژيم غذايي مديترانهاي، مزاياي بسياري براي حفظ سلامت قلب دارد و در واقع افزايش مقدار چربي امگا -3 ماهي در سلولهاي عضلات اسكلتي، حساسيت انسوليني را بهبود ميبخشد و موجب كاهش خطر بروز ديابت ميشود.