انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع غذاهای گوشتی => نويسنده: شیوا ایروانیان در قبل از ظهر 08:56:16 - 12/13/11

عنوان: سوفله مرغ
رسال شده توسط: شیوا ایروانیان در قبل از ظهر 08:56:16 - 12/13/11
15689-meta4u.com.jpg

مواد لازم:
مرغ پخته شده                      500 گرم
سوسیس یا کالباس                1 پیمانه
پیاز بزرگ                              1 عدد   
قارچ خرد شده                      1  پیمانه
تخم مرغ                              ۴ عدد
جعفری و گشنیز                    نصف پیمانه
سس بشامل غلیظ              ۲ پیمانه
پنیر پیتزا یا مازارولا                نصف پیمانه
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه سس بشامل:
ابتدا ۳ قاشق غذاخوری ارد را با ۲ قاشق غذاخوری کره تفت میدهیم سپس ۱ پیمانه شیر و ۲ قاشق غذاخوری پیاز تفت داده شده و ۱ حبه سیر خورد شده را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا یک سس غلیظ بدست اید. در آخر به ان کمی پودر زنجبیل و جوز هندی اضافه میکنیم .

اول پیاز را تفت میدهیم و مرغ و ادویه ها را به آن اضافه میکنیم و تفت میدیم وسپس قارچ را اضافه کرده و میگذاریم تا آب قارچ خشک بشه بعد سوسیس رو اضافه میکنیم و در آخر جعفری و گشنیز را اضافه می کنیم.

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا میکنیم. زرده را کاملا هم میزنیم تا کمی رنگش روشن شود بعد زرده را داخل سس بشامل که سرد شده میریزیم و هم میزنیم. سفیده تخم مرغ رانیز جدا میزنیم تا پف کند و سفت شود به طوری که از ظرف نریزد. حالا مواد مرغ را به مخلوط سس و زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر سفیده تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و آرام و دورانی از یک سمت ظرف هم میزنیم به طوریکه پوف آن نخوابد. مواد را داخل ظرف پیرکس از قبل چرب شده ریخته و روی آن پنیر مازارولا میریزیم و داخل فر از قبل داغ شده به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار میدهیم. برای اینکه روی آن طلائی شود می توانید2 یا 3دقیقه از شعله گریل استفاده کنید.