تأخیر فرآیند پیری با مصرف میوهمیوه ها و سبزی های تازه داراي حدود 180 نوع ویتامین و ماده معدنی مختلف است و مصرف مداوم ميوه فرآيند پيري را به تاخير مي اندازد.
[/b]
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت:
مرگ ساليانه 217 ميليون نفر در جهان با کمبود مصرف ميوه و سبزي در ارتباط بوده و از هر 5 مورد سرطان هاي دستگاه گوارش یک مورد به علت مصرف كم ميوه ها است.دكتر فروزان صالحي افزود:
31 درصد بيماري هاي قلبي عروقي و 11 درصد سكتههاي مغزي در جهان ناشي از مصرف كم ميوه است.وي با اشاره به اين كه میوه ها احتمال ابتلا به سرطان را کاهش میدهند، تصريح كرد:
میوه ها کلسترول خون را کاهش داده و افرادی كه حداقل روزی 2 تا 3 عدد میوه های سبز و زرد رنگ مصرف می كنند به مراتب سالم تر از بقیه هستند و دیرتر دچار پیری و عوارض آن می شوند.به گفته اين كارشناس تغذيه،
دستگاه گوارش با مصرف ميوه، قوي و ورزيده خواهد شد و سبب ميشود كه فرد كمتر دچار سوء هاضمه شود همچنين برای فعال کردن و تقویت کردن سیستم دفاعی طبیعی بدن باید از اقسام میوه وسبزی های خام استفاده کرد.