ماهی و سلامت مغز
ماهي خواص زيادي دارد که همه درباره آن شنيدهايد اما به تازگي محققان اعلام کردهاند کساني که دست کم يک بار در هفته ماهي ميخورند- چه سرخ کرده و چه آبپز ـ مغز سالمتري خواهند داشت. آنها ميگويند با تصويربرداري از مغز اين افراد متوجه شدهاند که سلول هاي مغز ناحيه حافظه کوتاه مدت در اين افراد کمتر ميميرند.
وقتي شما يک شماره تلفني را که تازه از زبان دوست تان شنيدهايد تکرار ميکنيد در واقع همين ناحيه از مغزتان فعال است.
جالب است بدانيد همين خاصيت ماهي باعث ميشود تا اين افراد کمتر دچار آلزايمر شوند. به نظر ميرسد اين خاصيت ماهي به علت وجود امگا3 در آن باشد اگرچه مکملهاي امگا3 در درمان و بهبود بيماران آلزايمري تأثير زيادي از خود نشان نداده اند.
البته محققان معتقدند هرچه بيشتر ماهي بخوريد مغزتان سالمتر مانده و کمتربه آلزايمر مبتلا ميشويد.
البته اگر ميخواهيد از اين بيماري در امان بمانيد به خوردن ماهي اکتفا نکنيد و با ورزش منظم، خوردن ميوه و سبزيجات بيشتر و گوشت قرمز کمتر، بازي هاي فکري، کتاب خواندن، حفظ کردن مطالب مختلف مانند شعر و يادگيري يک زبان جديد خود را در برابر اين بيماري بيمه کنيد.