انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو
پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع کیک => نويسنده: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 11:52:57 - 07/06/11
کیک موز
19.jpg
مواد لازم:
شكر 1 پيمانه
رنده پوست ليمو 1 قاشق سوپخوري
ليمو ترش 1 عدد
كره 2 عدد
بيكينگ پودر 2 قاشق چايخوري
آرد 2 پيمانه
نمك 1/4 قاشق چايخوري
موز بزرگ 3 عدد
خامه زده شده 1/3-2 پيمانه
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
مواد لازم رویه کیک:
خامه زده شده 1 پيمانه
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
مغز پسته خرد شده 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده. براي تهيه خمير كيك، كره را روي حرارت ذوب كرده و بگذاريد خنك شود. ليمو را شسته آب آن را گرفته. تخم مرغ ها را با شكر و نمك با همزن برقي بزنيد تا به صورت كف در آيد و حجم آن دو برابر شود. رندة پوست ليمو، آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كنيد و به تدريج به تخم مرغ ها اضافه كنيد و به آرامي مخلوط كنيد و سپس كره ذوب شده را كم كم به مواد بيفزائيد و آرام مخلوط كنيد تا مواد يكدست شود. در قالب گرد به قطر 25 سانتي متر كه قبلاً كف آن را چرب كرده ايد، خمير را ريخته و در طبقة وسط فر به مدت 55 الي 60 دقيقه بپزيد. كيك را از قالب خارج نمائيد و روي پنجره فلزي بگذاريد خنك شود. 2 عدد از موزها را پوست بگيريد، خرد كنيد و به مدت 15 دقيقه درون آب ليمو قرار دهيد، سپس در آبكش ريخته ولي آب ليمو را كناري بگذاريد خامه را با وانيل شكري با همزن برقي بزنيد تا سفت شود و به 3/2پيمانه خامه، موزها را اضافه كنيد. خمير كيك را به 2 لايه تقسيم كنيد. هر لايه را به اب ليمو آغشته نمائيد. روي سطح اوليه كيك را مخلوط خامه و موز بزنيد و لايه دوم را روي آن قرار دهيد. سپس روي لايه دوم را به باقي مانده خامه آغشته كنيد و كناره هاي كيك را نيز به خامه آغشته كنيد. موز سوم را پوست گرفته و ورقه ورقه كنيد. 1 پيمانه خامه را با وانيل شكري با همزن برقي بزنيد و گل هايي از خامه تهيه نموده و روي سطح كيك قرار داده روي هر يك را ورقي از موز بگذاريد و با پسته خرد شده تزئين نمائيد.