انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو
پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع کیک => نويسنده: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 10:18:52 - 07/06/11
کیک پرتقالی
18.jpg
مواد لازم:
خامة زده شده براي تزئين 3 پيمانه
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چايخوري
آب پرتقال 1 پيمانه
بيكينگ پودر 1 قاشق سوپخوري
آرد 3 پيمانه
كره 1 پيمانه
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
تخم مرغ 6 عدد
پودر قند 1/2 و 1 پيمانه
طرز تهيه:
فر را روي 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد. تا گرم شود سفيده و زرده تخم مرغ ها رااز هم جداكنيد. زرده ها رابا نيم از پودر قند و وانيل شكري مخلوط نموده و با همزن برقي خوب بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود. كره را روي حرارت آب كرده، با بقيه پودر قند زده، به مواد بالا اضافه كرده و باهم مخلوط نمائيد. سپس آرد و بيكينگ پودر و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه نموده و در آخر سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا شكل همزن روي آن محو نشود و كاملاً فرم بگيرد. بعد به مايه فوق الذكر افزوده و آرام هم بزنيد تا مخلوط شود. كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را چرب نموده و كمي آرد پاشيده مايه را در قالب ريخته و به مدت يك ساعت در طبقه وسط فر قرار دهيد. در صورت تمايل روي كيك را مي توانيد با خامه زده شده تزئين نمائيد.