انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع کیک => نويسنده: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 10:05:23 - 07/06/11

عنوان: کیک گلابی
رسال شده توسط: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 10:05:23 - 07/06/11
کیک گلابی

17.jpg


مواد لازم:
مرباي زرد آلو                        2 قاشق سوپخوري
دارچين                                قاشق چايخوري
شكر                                    2 قاشق سوپخوري
سفيده تخم مرغ                  3 عدد
بيكينگ پودر                        1/2-1  قاشق چايخوري
بادام آسياب شده                1/3-1  پيمانه
نان سوخاري خرد شده          1 پيمانه سرخالي
آرد                                    1/2 پيمانه و1 قاشق سوپخوري
وانيل شكري                        1/2 قاشق چايخوري
زرده تخم مرغ                      3 عدد
رنده پوست ليمو                 1 قاشق چايخور
شكر                                  2/3 يمانه
كره                                  2/3  پيمانه
آب ليمو                            3 قاشق سوپخوري
گلابي                              400 گرم



طرز تهيه:
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد. گلابي ها را پوست بكنيد و از وسط نصف كنيد. هسته هاي گلابي را در بياوريد و بر روي آن ها آب ليمو بريزيد تا رنگشان تغيير نكند. كره، شكر و رنده پوست ليمو را با همزن برقي بزنيد تا بصورت كرم لطيف در آيد، زرده تخم مرغ و وانيل شكري را به كرم اضافه كنيد و آن را هم بزنيد. آرد، نان سوخاري خرد شده، بادام آسياب شده، بيكينگ پودر را مخلوط كنيد و كم كم به كرم اضافه كنيد. سفيدة تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا سفت شود و در آخر به خمير اضافه كنيد. كف قالب گرد 25 سانتي متري را با روغن مايع چرب كنيد، سپس خمير را در قالب پخش كنيد. گلابي ها را از سمتي كه بريده ايد روي خمير بچينيد. شكر و دارچين را مخلوط كنيد و روي كيك بپاشيد. قالب را در طبقه وسط فر به مدت 55 الي 60 دقيقه قرار دهيد تا كيك پخته شود.

مرباي زرد آلو را گرم كنيد و زمانيكه كيك آماده شده و هنوز داغ است، روي آن بماليد. كيك سرد شده را طبق سليقة خود تزئين كنيد.