انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو
پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع کیک => نويسنده: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 09:27:58 - 07/06/11
کیک گیلاس بسته
15.jpg
مواد لازم:
نمك 1/8 قاشق چايخوري
آرد 3 پيمانه
گيلاس 500 گرم
تخم مرغ 3 عدد
كره 1 پيمانه سرخالي
شكر 1/4- 1 پيمانه
بيكينگ پودر 2 قاشق چايخوري سرپر
پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوري سر پر
بادام آسياب شده 4 قاشق چايخوري سر پر
جوز هندي 1/4 قاشق چايخوري
دارچين 1 قاشق چايخوري
آب پرتقال 1 قاشق چايخوري
شير 6 قاشق سوپخوري
شكلات نيمه تلخ 50 گرم
پودر قند مقداري براي تزئين
طرز تهيه:
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد. گيلاس ها را بشوئيد و هستة آن را خارج كنيد. زرده و سفيده هاي تخم مرغ را از هم جدا كنيد. كره را با همزن برقي بزنيد. شكر و زرده تخم مرغ اضافه نمائيد تا بصورت كرم در آيد. آرد، بيكينگ پودر، پودر كاكائو، نمك، بادام آسياب شده، جوز هندي، دارچين، آب پرتقال و شير را به آن اضافه كنيد. سپس سفيده تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا زماني كه جاي پره هاي همزن روي آن بماند و كاملاً فرم بگيرد. آنگاه آن را به مواد بالا اضافه نموده و مخلوط كنيد. در آخر شكلات را رنده كنيد و به آن اضافه كنيد. سپس كف قالب گرد به قطر 20 سانتي متري را چرب نموده 3/2 خمير را در قالب بريزيد. نصف گيلاس ها را روي آن پخش كنيد. بقيه خمير را روي گيلاسها پخش كنيد و بقيه گيلاس ها را روي آن ريخته قالب را در طبقه وسط فر به مدت 1 ساعت قرار دهيد. پس از پخته شدن كيك و سرد شدن آن روي كيك پودر قند بپاشيد.