املاح موجود در آب معدنیمعمولا نوشيدن آبمقطر يا آبي كه در آن املاح وجود ندارد به دليل طعم نامطلوب آن، خوشايند نيست...
[/b]
وجود مقداري املاح در آبها، براي بهبود طعم آنهاست. يك ليتر آب معدني، تقريبا 30 ميليگرم كلسيم دارد و اگر فردي در روز به 800 يا 900 ميليگرم كلسيم نياز داشته باشد و بخواهد آن را با خوردن آب تامين كند، بايد 30 ليتر آب در روز بنوشد، بنابراين نبايد با نوشيدن آب توقع داشت كلسيم، منيزيم، فلوئور يا املاح موردنياز ديگر تامين شود زيرا مقادير املاح معدني موجود در آب آنقدر نيست كه بتواند تامينكننده اين مقدار باشد.
آبهاي شهري مناطق مختلف، متفاوت هستند. آب آشاميدني تهران از بهترين نوع آبهاي آشاميدني در دنياست، اگرچه طي چندسال گذشته استثنائا يكي، دو بار نيترات موجود در آب بيش از حد مجاز بود. البته بايد بر اين مشكل نظارت داشت و يك بار اتفاق افتادن آن هشداري بود تا كنترل دقيقتري بر نيترات و نيتريت مجاز در آب انجام شود. به طور كلي اگر آب، از منبع شناختهشدهاي تامين شود، مشكلي براي مصرف آن وجود ندارد. همانطور كه هنگام خريد موادغذايي به برچسب روي آن، نام كارخانه توليدكننده و... توجه ميكنيد، حتما موقع خريد آبمعدني نيز آنهايي را كه شركت معتبري تهيه ميكنند، خريداري و مصرف كنيد. در صورتي كه نظارت كافي بر نحوه توليد آبهاي بستهبندي وجود داشته باشد، ميتوان با خيال راحت آنها را مصرف كرد.