انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو
پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع کیک => نويسنده: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 06:57:17 - 07/06/11
کیک شیفون
11.jpg
مواد خمیر کیک:
كرم تارتار 1/2 قاشق چايخوري
سفيدة تخم مرغ 8 عدد
آب 3/4 پيمانه
زردة تخم مرغ 5 عدد
روغن مايع 1/2 پيمانه
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
رنده پوست پرتقال با ليمو 2 قاشق سوپخوري
بيكينگ پودر 3 قاشق چايخوري
آرد الك شده 1/4-2 پيمانه
شكر 1/3-1 پيمانه
طرز تهيه:
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده، آرد را الك نموده به همراه شكر، بيكينگ پودر ورنده پوست پرتقال و وانيل شكري در يك ظرف بزرگ ريخته، وسط آن را گود كرده، روغن مايع و زردة تخم مرغ و آب را در وسط ظرف ريخته و كاملاص مواد را مخلوط كنيد. سفيده هاي تخم مرغ را با كرم تار تار با همزن برقي زده تا زمانيكه جاي پره هاي همزن روي آن محو نشود و هنگامي كه ظرف را بر مي گردانيد نريزد، سپس سفيده را داخل مايه اصلي كرده و با قاشق چوبي يا ليسك با حركت دوراني آن را زير و رو كنيد و مخلوط نمائيد تا يك دست شود. ته قالب پنج پر يا گرد به قطر 25 سانتي متر را كاغذ روغني انداخته و روي كاغذ را چرب كنيد و مايه كيك را در قالب ريخته در پنجره وسط فر قرار دهيد و بگذاريد به مدت يك ساعت وده دقيقه بماند. سپس كيك را از فر بيرون آورده و بعد از سرد شدن آن را تزئين كنيد.