انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو
پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع کیک => نويسنده: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 06:45:29 - 07/06/11
کیک یزدی
10.jpg
مواد خمیر کیک:
شربت قوام آمده 1 قاشق سوپخوري
پودر بسته براي تزئين به مقدار لازم
نمك ميوه 1/8 قاشق چايخوري
جوش شيرين 1 قاشق چايخوري
بيكينگ پودر 1 قاشق چايخوري
شكر 1 پيمانه
تخم مرغ 4 عدد
پودر بسته براي تزئين
شير 2/3 پيمانه
هل كوبيده 1/4 قاشق چايخوري
آرد 1/2-2 پيمانه
روغن 2/3 پيمانه
طرز تهيه:
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده , تخم مرغ ها را با همزن برقي خوب بزنيد تا پف كند. سپس شكر را اضافه نمائيد و بزنيد تا حجم آن دو برابر شود و بيكينگ پودر، جوش شيرين و نمك ميوه را اضافه نموده روغن آب كرده را داخل تخم مرغ ها نموده و هم بزنيد. آرد، هل، شير و شربت قوام آمده را كم كم داخل نمائيد و مخلوط نموده توجه داشته باشيد كه تمام مايه را بايد خيلي آرام با قاشق چوبي يا ليسك به هم زد تا پف آن نخوابد سپس كف و ديوارة قالبهاي كوچك را چرب نموده و كمي آرد بپاشيد، يا كاغذ مخصوص كيك را در آن گذاشته و روي آن را چرب نموده وبه اندازه 3/2 ظرفيت قالب با قاشق با قاشق سوپخوري مايه كيك را در آن بريزيد يا مايه را در قيف ريخته و به وسيلة قيف داخل قالب بريزيد و روي آن ها را پودر پسته ريخته و سپس قالب ها را در سيني چيده و در طبقه وسط فر به مدت 20 دقيقه مي گذاريم بماند تا پخته شود.