انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو
پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع کیک => نويسنده: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 21:58:38 - 07/05/11
کیک دورنگ
24.jpg
مواد لازم:
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
كره يا روغن 1 پيمانه
شكر 1/2-1 پيمانه
تخم مرغ 5 عدد
آرد سفيد 1/2-3 پيمانه
بيكينگ پودر 1/2-1 قاشق چايخروي
جوش شيرين 1/2 قاشق چايخوري
رنده پوست ليمو ترش 1/2 قاشق چايخوري
شير 1 پيمانه
پودر كاكائو 2 قاشق چايخوري
شير 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
فر را روي حرارت 375 درجه فارنهايت روشن نمائيد. كاغذ روغني كف قالب كيك به ابعاد 28*8*8 انداخته و روي كاغذ روغني را چرب نموده كنار بگذاريد. كره و شكر را در ظرفي ريخته و با همزن برقي خوب هم بزنيد، زرده و سفيدة تخم مرغ را جدا نموده، زرده هاي تخم مرغ و وانيل شكري را به كره و شكر اضافه نمائيد و به هم زدن ادامه دهيد تا به صورت كرم لطيفي شود. آرد را چند بار الك نموده و به مايه كيك افزوده و مخلوط كنيد. بيكينگ پودر، جوش شيرين و رندة پوست ليمو ترش (يا يك قطه اسانس) را در يك پيمانه شير حل نموده و در مايه كيك بريزيد و با قاشق چوبي يا ليسك به هم بزنيد تا يك دست شود. پودر كاكائو را در 1 قاشق سوپخوري شير حل نموده به 3/1 مايه كيك اضافه نمائيد. سپس سفيدة تخم مرغ را با همزن برقي آن قدر بزنيد تا جايي كه جاي پره هاي همزن محو نشود و وقتي ظرف را بر مي گردانيد از ظرف نريزد. سفيده تخم مرغ را به مايه كيك كاكائويي اضافه كنيد و مابقي را به بقيه مايه كيك ساده اضافه نموده، نصف مايه ساده كيك را در قالب ريخته و روي آن را مايه كيك كاكائويي بريزيد و مجدداً بقيه مايه كيك ساده را بريزيد. قالب را در طبقه وسط فر قرار دهيد. سه ربع ساعت در حرارت 375 درجه فارنهايت و 25 دقيقه در درجه 350 فارنهايت بگذاريد تا پخته شود.