پاند کیک سفید با رگه شکلاتی
23.jpg
مواد لازم:
پورد كاكائو 2 قاشق سوپخوري
پودر قند 3 قاشق سوپخوري
آب جوش 2 قاشق سوپخوري
كره 1 قاشق سوپخوري
جوش شيرين 1/4 قاشق چايخوري
مواد لازم برای خمیر کیک:
آرد 2 پيمانه
وانيل شكري 1/2 قاشق چايخوري
تخم مرغ 3 عدد
بيكينگ پودر 1/2-2 قاشق چايخوري
شكر 1 پيمانه
كره 1/2 پيمانه
نمك 1/4 قاشق چايخوري
شير 2/3 پيمانه
طرز تهيه:
براي تهيه سس شكلات ابتدا، پودر كاكائو، كره، آب جوش، پودر قند و جوش شيرين را با هم مخلوط نمائيد تا به صورت سس در آيد و آن را كنار بگذاريد. فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد. كره و شكر را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا سفيد و يكدست شود. تخم مرغ ها و وانيل شكري را هم اضافه كرده و با همزن برقي بزنيد بيكينگ پودر، آرد الك شده و نمك را به مايه اضافه كرده و در آخر شير را نيز اضافه نمائيد. 3/2 مايه كيك را در قالب مستطيلي (24*13*هشت) كه از قبل درون آن كاغذ روغني انداخته و چرب كرده ايد ريخته، مقداري از سس شكلات را روي مايه ريخته، دوباره روي سس شكلات مقداري از مايه كيك را ريخته، و روي آن سس شكلات بريزيد، اين كار را تكرار كنيد تا كامل مايه داخل قالب ريخته شود، بعد به مدت 55 الي 60 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد.