انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع کیک => نويسنده: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 21:20:15 - 07/05/11

عنوان: خمیر مورد استفاده در کیک ها
رسال شده توسط: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 21:20:15 - 07/05/11
خمیر مورد استفاده در کیک ها

1.jpg
مواد لازم:
آرد        1/2  پيمانه
شكر      1/2  پيمانه
كره        2/3  پيمانه و1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ  1 عدد



طرز تهيه:
آرد و شكر را روي ميز كار بريزيد و وسط آن را گود كنيد. كره را تكه تكه به همراه تخم مرغ وسط آرد و شكر ريخته مخلوط كنيد و سپس از طرف خارج به داخل مواد را با چاقو تيزي بزنيد. تا تمام مواد به تخم مرغ و كره آغشته شود. مجدداً با دستهاي خنك مواد را ورز دهيد تا به صورت خمير يكنواخت در آید. خمير را به صورت گلوله اي در آورده آن را در فويل بپيچيد و حداقل 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد. سپس كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را چرب نموده خمير رادر قالب پهن كنيد . در طبقه وسط فري كه با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم نموده ايد به مدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد بعد از پخت و سرد شدن مي توانيد با پودر قند يا هر نوع كرم و ميوة دلخواه تزئين كرده و سرو نمائيد.