مصرف چه غذاهایی در بروز سرطان معده اهمیت دارد؟
پرهيز از مصرف بيش از حد غذاهاي شور و ترشيجات و مصرف غذاهاي حاوي ويتامين A و C، خطر ابتلا به سرطان معده را كاهش ميدهد.
[/b]
كارشناس سرطان معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي يزد، سرطان معده را از سرطانهاي شايع در كشور ذكر كرد و گفت: در صورت تشخيص زودرس اين سرطان، امكان درمان كامل آن وجود دارد ولي زماني كه بيماري دير تشخيص داده شود، ممكن است بيماري از معده فراتر رود و به نقاط ديگر بدن نيز آسيب برساند.
دكتر محمدرضا صادقيان كاهش اشتها، وجود خون در مدفوع (مدفوع سياه رنگ)، كاهش وزن، استفراغ خوني، درد شكم و سيري زودرس و بروز علائم كم خوني همچون سرگيجه، كمحوصلگي و كم رمقي را از علائم و نشانههاي بيماري سرطان معده عنوان كرد.
اين كارشناس سرطان خاطرنشان كرد: داشتن يك يا چند علامت از اين علائم ممكن است در ساير بيماريهاي معده نيز وجود داشته باشند، لذا توصيه ميشود در صورت وجود اين علائم در افراد، به پزشك مراجعه شود.
دكتر صادقيان در پايان پرهيز از مصرف بيش از حد شورجات و ترشيجات، استفاده از يخجال براي نگهداري مواد غذايي، قطع مصرف سيگار و مواد مخدر، مصرف حبوبات، سبزيجات و ميوههايي كه بخصوص حاوي ويتامين A و C هستند و نوشيدن آبهاي شرب بهداشتي را از مواردي ذكر كرد كه خطر ابتلا به سرطان معده را كاهش ميدهند.
سرطان معده, پرهیز از مصرف غذاهای شور جهت پیشگیری از سرطان معده, پیشگیری از سرطان معده, چگونه می توان از سرطان معده پیشگیری کرد؟, نشانه های بیماری سرطان معده, علائم و نشانه های سرطان معده, پیشگامان متا, meta4u.com