انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => مقاله, Article => مقالات تغذیه, Nutrition Articles => نويسنده: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 13:43:22 - 11/26/11

عنوان: بخارپز کردن بهترين روش طبخ
رسال شده توسط: Zohreh Gholami در بعد از ظهر 13:43:22 - 11/26/11
بخارپز کردن بهترين روش طبخ

بخارپز کردن از نظر اصول تغذيه بهترين روش طبخ محسوب مي شود زيرا در اين روش موادمغذي به‌خصوص ويتامين‌ها کمترين آسيب را مي بينند. بعد از بخارپزکردن، آبپز و کبابي‌کردن روش‌هاي خوبي هستند اما سرخ‌کردن موادغذايي از نامناسب‌ترين روش‌هاي پخت است که توصيه نمي‌شود.
[/b]

ونزوئلايي‌ها بعد از ايتاليايي‌ها، پاستا و ماکاروني‌‌خورهاي حرفه‌اي هستند البته برخلاف ما پاستا را دم نمي‌کنند و بيشتر با سبزي‌ مي‌خورند. به هر حال گرچه اين نوع پخت پاستا بهتر است اما نبايد تعادل و تناسب را در گروه‌هاي غذايي فراموش کرد. پاستا جزو گروه نان و غلات است و مصرف زياد آن باعث واردشدن کربوهيدرات بالا به بدن و ذخيره آن به شکل چربي مي‌شود که نتيجه‌اي جز چاقي و اضافه‌وزن ندارد.

عادت ديگر ونزوئلايي‌ها مصرف وعده ناهار به عنوان وعده اصلي در ساعت 3 است. اين عادت به‌طور کل از نظر اصول تغذيه قابل‌قبول نيست. ما بايد حداقل 3 وعده اصلي و 2 ميان‌وعده داشته باشيم. اصلي‌ترين و کامل‌ترين وعده غذايي بايد صبحانه باشد زيرا گرسنگي کوتاه‌مدت شب مي‌طلبد تا صبح غذايي کامل و به موقع مصرف شود.

بهترين زمان صرف صبحانه 6 تا 8 صبح و بهترين زمان صرف ناهار ساعت 12 تا 14 است. شام نيز بايد اوايل شب بسيار سبک خورده شود و بين شان نيز ميان‌وعده‌ها قرار گيرند بنابراين توصيه نمي‌شود که يک وعده حجيم و سنگين به مصرف برسد. ونزوئلايي‌ها دسرهاي شيري زياد مي‌خورند. شايد فکر کنيم که اين عادت بسيار خوب است زيرا مصرف شير به هر شکل که باشد نياز بدن به کلسيم را برطرف مي‌کند اما اين‌طور نيست درواقع ما بايد از گروه‌هاي غذايي در وعده‌ها به‌طور متناسب مصرف کنيم.

متناسب مصرف‌کردن باعث تعادل موادمغذي در بدن مي‌شود. اگر تعادل به هم بريزد و از يک گروه بيشتر مصرف کنيم، يعني ميزان استفاده از شير و لبنيات را افزايش دهيم، اين موضوع بر جذب ساير موادمغذي از جمله آهن تاثير منفي مي‌گذارد. البته باز هم اين موضوع به زمان صرف دسرهاي شيري بستگي دارد. اگر دسر بعد از هر وعده‌ غذايي مصرف شود مي‌تواند در جذب موادمغذي تداخل ايجاد کند. بايد توجه داشته باشيم تعادل در موادغذايي در وعده‌ها به هم نخورد. عادت نه‌چندان درست ديگر ونزوئلايي‌ها مصرف نوشيدني‌هاي شيرين است. همان‌طور که بارها اشاره شده مصرف قندهاي ساده از مواردي است که مورد تاييد اصول تغذيه نبوده و تا جاي ممکن بهتر است ميزان مصرف قندهاي ساده را در برنامه غذايي روزانه‌مان کاهش دهيم.