انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => تغذیه و سلامت => پزشکی، بهداشت، درمان => اخبار تغذیه => نويسنده: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 11:05:57 - 11/18/11

عنوان: کاهش بیماری های قلبی و عروقی با مصرف فندق
رسال شده توسط: Zohreh Gholami در قبل از ظهر 11:05:57 - 11/18/11
کاهش بیماری های قلبی و عروقی با مصرف فندق

مصرف فندق خطر بیماری‌های قلبی عروقی را در افراد چاق کاهش می‌دهد.
[/b]

دکتر محمدصادق پورعباسی فوق تخصص جراحی قلب و عروق گفت: مصرف منظم یک عدد فندق در روز، منجر به افزایش سروتونین، کاهش فشار خون، قندخون به ویژه در افراد چاق در نتیجه کاهش بیماری های قلبی عروقی می شود.

وی تصریح کرد: سروتونین هورمونی است که منجر به انتقال پیام عصبی به مغز، کاهش حس گرسنگی، افزایش نشاط و خوشحالی و در نتیجه افزایش سلامت قلب افراد می شود.

به گفته وی، دانشمندان موفق به کشف ارتباط بین مصرف فندق و افزایش سروتونین بدن در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک شدند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن بیان این مطلب که بیماران مبتلا به سندروم متابولیک در معرض خطر بیماری قلبی هستند، گفت: سندروم متابولیک در افراد چاق به ویژه آنهایی که دارای شکم چاق و پرچرب، فشار خون و قند خون بالا هستند، دیده می شود.

دکتر پورعباسی با اشاره به افزایش خطر ابتلاء به دیابت تیپ 2 در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک به آنها توصیه کرد: رژیم غذایی خود را به سمت جلوگیری از افزایش وزن و مصرف منظم فندق تغییردهند