انجمن متا: طراحی سایت و سئو - دانلود قالب و تم - کریپتو

پزشکی، بهداشت، درمان، خانواده، مقاله (عمومی) => آشپزی => خانواده => انواع غذا های محلی => نويسنده: maxim354 در بعد از ظهر 23:50:41 - 08/30/11

عنوان: کوفته نخودچی ( غذای محلی ایرانی – لرستان )
رسال شده توسط: maxim354 در بعد از ظهر 23:50:41 - 08/30/11
کوفته نخودچی ( غذای محلی ایرانی – لرستان )

مواد لازم جهت سس کوفته
پیاز                          1                عدد
گوشت چرخ کرده    100             گرم
تره خرد شده           یک سوم   پیمانه
سرکه                       یک سوم   پیمانه
شکر                         سه            قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی      یک            قاشق غذاخوری
آرد سفید                 یک            قاشق غذاخوری
آب                            به مقدار لازم
روغن                        به مقدار لازم
نمک و زردچوبه        به مقدار لازم

مواد لازم جهت کوفته
گوشت چرخ کرده               400        گرم
هویج رنده شده                  5           عدد
پیاز رنده شده                  1            عدد
تره خرد شده                   نصف      پیمانه
آرد نخود چی                   4           قاشق غذاخوری
گردو خرد شده                 نصف    پیمانه
تخم مرغ                          1           عدد
روغن                               به مقدار لازم
نمک و زردچوبه               به مقدار لازم

طرز تهیه سس کوفته؛
•   ابتدا پیاز را خرد کرده در کمی روغن تفت داده و گوشت ، نمک ، زردچوبه ، تره و در آخر رب را اضافه کرده و تفت دهید .
•   آرد را آخرین لحظه اضافه کنید  و مقدار 3 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید سس ، غلیظ و مواد آن پخته شود .
•   یک ساعت که گذشت می توانید سرکه و شکر را تا حد ترش و شیرین شدن اضافه کرده و بگذارید بجوشد .

طرز تهیه کوفته؛
•   ابتدا گوشت ، هویج و پیاز را مخلوط سپس نمک ، زردچوبه ، گردو و تره را اضافه نمایید .
•   آرد نخودچی را همراه تخم مرغ مخلوط کنید .
•   بعد ، از مایه بر داشته و گرد کرده و در روغن سرخ نموده و کنار بگذارید .
•   هنگامی که مایه سس ، غلیظ و آب آن به نصف اولیه رسید کوفته ها را اضافه و حدود نیم ساعت بگذارید در سس بپزد .